Чому підлогове опалення-тепла підлога?

06 Листопада 2017, Пн

тепла підлога водяний від газового котла в будинку

 

 

  • Виключне зручність використання - бездоганне розподіл температури в приміщенні.

Підлогове опалення було відомо ще за часів стародавнього Риму. Необхідно підкреслити, що воно забезпечує ідеальне для людини вертикальний розподіл температури в приміщенні. Найбільш висока температура над підлогою і більш низька на рівні голови створюють кращий тепловий комфорт. Підлогове опалення забезпечує тепло в тому діапазоні висот приміщення, в якому перебувають люди, тому воно найбільш рекомендується в кімнатах на першому поверсі, відкритих на сходову площадку, і справді незамінне в великих приміщеннях, наприклад, в храмах, спортивних залах і виробничих цехах.
Великою перевагою цього способу опалення є рівномірна тепловіддача по всій поверхні підлоги. Це має особливе значення в приміщеннях з великою площею - віталень і загальних кімнатах в котеджах, також у виставкових залах, приміщеннях для прийомів і т. П.
Разом з тим, завдяки низькій температурі поверхні нагрівання, що становить всього 22-26 ° С, вельми обмежена циркуляція повітря, що помітним чином зменшує кількість піднімається пилу. Мало хто знає, що це якість підлогового опалення є дуже цінним в приміщеннях, до яких пред'являються підвищені санітарні вимоги. Зверніть увагу на те, що ця система також дає можливість підігріву обраних зон зовні будівель для запобігання їх від накопичується снігу і обмерзання.

  • Естетика інтер'єрів - відсутність видимих ​​нагрівальних елементів.

Система підлогового опалення на сто відсотків прихована під покриттям підлоги, а відсутність якихось видимих ​​нагрівальних елементів дає необмежені можливості для дизайну інтер'єрів. Необхідно підкреслити, що це принципово при плануванні красивого дизайну.
Переваги підлогового опалення неоціненні при оформленні старовинних інтер'єрів, також при проектуванні обстановки гімнастичних залів, де звичайні радіатори потрібно постачати особливими огорожами, щоб приховати їх і забезпечити безпеку для користувачів.
Крім того, в квартирі можна сміливо планувати пристрій кам'яних або керамічних підлог, які при звичайному опаленні здаються прохолодними і неприємними. Підлогове опалення забезпечить відчуття приємного тепла під ногами.

  • Економія енергії - низька температура роботи системи.

«Тепла підлога» підвищує комфорт в такій мірі, що можна знизити температуру повітря в опалювальному приміщенні навіть на 2 ° С, а це, в свою чергу, дає значну економію в порівнянні з радіаторні опаленням - система заощаджує енергію від 20% до 30%.
Принциповим доводом на користь підлогового опалення якраз є низька температура роботи системи. Зазвичай, вона не перевищує 45 ° С, тому система може харчуватися теплом, яке отримується від високопродуктивних конденсаційних котлів, теплових насосів, а також сонячних колекторів.

Приклад проекту системи опалення приватного будинку

 

Тёплый пол водяной от газового котла в доме

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Доставка по всій країні
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
Самовивіз з магазину