Принцип роботи інверторного кондиціонера.

05 Листопада 2017, Нд

Інверторний кондиціонер - це кондиціонер з регульованим по потужності компресором. Коли задана температура досягнута кондиціонер не відключається, а переходить на знижену потужність і чітко підтримує заданий рівень температури.

Принцип работы инверторного кондиционера

Принцип роботи інвертора (inverter) полягає в перетворення змінного струму в постійний, приведення постійного струму до заданих параметрах, і знову - в змінний, що дозволяє компресора працювати безперервно. При цьому рівень гучності кондиціонера значно нижче, ніж у звичайних. Прості кондиціонери працюють по іншому. Ви виставляєте певну температуру в приміщенні - кондиціонер охолоджує його і відключається. Через певний час температура підвищується на кілька градусів і кондиціонер знову включається. Це призводить до стрибків температури і великих навантажень на компресор і мережу. Такі скачки несприятливо впливають на компресор, тому що в момент пуску йому доводиться працювати з підвищеним навантаженням. Таким чином, Інвертор продовжує термін служби кондиціонера до 50% і економить електроенергію до 30%.

Економія електроенергії. Принцип роботи інверторних кондиціонерів дозволяє значно економити електроенергію. Це відбувається завдяки тому, що компресор працює на тій потужності, яка необхідна для підтримання температури у Вашому приміщенні, в слідстві чого, йому потрібно на 45% менше електроенергії. Середньорічна економія електрики становить приблизно 70%.

Швидкий комфорт. При включенні, побутовий кондиціонер автоматично вибирає оптимальний рівень потужності, який необхідний для охолодження або нагрівання повітря в кімнаті. У порівнянні зі звичайними моделями досягнення заданої температури відбувається вдвічі швидше.

Гнучке управління потужністю. Комфортна атмосфера в Вашому домі це головне завдання инверторной системи кондиціонування повітря. Задані установки досягаються дуже швидко, система виконує точну настройку вихідної потужності і в Вашому приміщенні підтримується постійна температури повітря. Такий принцип роботи виключає перепади потужності і значно економить електроенергію. При будь-яких зміни кількості людей в кімнаті инверторная система кондиціонування здатна зберегти оптимально комфортне середовище завдяки широкому діапазону вихідної потужності.

Принцип работы инверторного кондиционера

Переваги інверторного кондиціонера:

  • Швидке охолодження або нагрівання повітря;
  • Точна підтримка температури;
  • Менше споживання електроенергії (до 45%, в рік 70%);
  • Низький шумовий рівень;
  • У два рази більше термін експлуатації;
  • Вище ККД;
  • Автоматичний перезапуск;
  • Функція саме діагностики;
  • Адаптація до перепадів напруги;
  • В основному холодоагент R410a;
  • Можливість роботи при більш низьких негативних температурах.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Мінімалістичне оформлення і плавні форми внутрішнього блоку Midea Blanc MSMA-12HRDN1-Q ION DC Inverter підійдуть для будь-якого інтер'єру. Оригінальний рельєф бічних сторін блоку нагадує формою морську хвилю. А стильний зовнішній блок Midea Blanс говорить про ретельно продуманої дизайн-концепції серії. Blanc це серія DC-інверторних спліт систем з класом споживання електроенергії "А ++", подвійною системою очищення повітря в приміщенні і потужним повітряним потоком.

Швидке замовлення

Мінімалістичне оформлення і плавні форми внутрішнього блоку Midea Blanc MSMA-18HRDN1-Q DC Inverter підійдуть для будь-якого інтер'єру. Оригінальний рельєф бічних сторін блоку нагадує формою морську хвилю. А стильний зовнішній блок Midea Blanс говорить про ретельно продуманої дизайн-концепції серії. Blanc це серія DC-інверторних спліт систем з класом споживання електроенергії "А ++", подвійною системою очищення повітря в приміщенні і потужним повітряним потоком.

Швидке замовлення

Кондиціонер Midea Mission MSMB-09HRFN1-Q ION DC Inverter - новітня дизайнерська серія, з глянцевим корпусом внутрішнього блоку, «брілліатновим» видом зовнішнього блоку, можливістю управління і контролю функцій кондиціонера по Wi-Fi з будь-якої точки світу. Висока економічність, клас енергоефективності "A++" для охолодження.

Швидке замовлення

Кондиціонер Midea Mission MSMB-12HRFN1-Q ION DC Inverter - новітня дизайнерська серія, з глянцевим корпусом внутрішнього блоку, «брілліатновим» видом зовнішнього блоку, можливістю управління і контролю функцій кондиціонера по Wi-Fi з будь-якої точки світу. Висока економічність, клас енергоефективності "A++" для охолодження.

Доставка по всій країні
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
Самовивіз з магазину