Як правильно вибрати кондиціонер?

05 Листопада 2017, Нд

Как правильно выбрать кондиционер в квартиру,дом?

 

Для того, що б правильно підібрати кондиціонер, який буде відповідати саме Вашим умовам, необхідно звернути увагу на кілька факторів.

Який Ви хочете організувати клімат в приміщенні. Вам необхідно тільки охолодження? Вам потрібен обігрів або вентиляція? Це впливає на вибір системи кондиціонування.


Який тип Вашого приміщення. Магазин, офіс, спальна кімната або вітальня вимагають різні системи кондиціонування.


Яка потрібна потужність. Якщо потужність Вашого кондиціонера буде занадто висока, це призведе до протягів, непостійності температури в приміщенні, так і рахунки за електроенергію будуть бажати кращого. При малої потужності кондиціонера Ви не зможете отримати бажану температуру в приміщенні. Тому, перш ніж купувати кондиціонер, необхідно провести розрахунок потужності для Вашого приміщення. При таких розрахунках необхідно враховувати площу приміщення, кількість побутової техніки, яка виділяє тепло, кількість людей і.т.д.


Які чинники впливають на вибір потужності кондиціонера. Ми розглянемо три основні чинники:


Приміщення: Метраж і висота приміщення. Наявність вікон, їх метраж, тип, використання жалюзі або штор. Сторони світу. Тип стін (бетон, цегла ...), їх товщина, теплоізоляція фасаду, поверховість.

Повітря: Вологість повітря в приміщенні, вентиляція.


Людський фактор: Розрахункова кількість людей в приміщенні (в середньому), а також тривалість перебування. Значення має і наш одяг, і вид діяльності.

Місце розміщення внутрішнього блоку. Залежно від моделі (настінний, підлоговий, віконний). Враховується відстань від зовнішнього блоку, від стелі, тип розподілу потоків повітря. Неправильне розміщення кондиціонера може привести до появи протягів і зайвого шумового впливу.

Місце розміщення зовнішнього блоку. Зовнішній блок повинен встановлюватися на міцній опорі і бути легко доступним для технічного обслуговування.

Очищення повітря. Зверніть увагу на системи фільтрації.

Установка кондиціонера. Це досить важливий момент. Майстер повинен вміти зробити необхідні розрахунки, оптимально відповідають Вашим вимогам. Професійна установка забезпечить Вам комфортний клімат в приміщенні і тривалість служби кондиціонера.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Мінімалістичне оформлення і плавні форми внутрішнього блоку Midea Blanc MSMA-09 підійдуть для будь-якого інтер'єру. Оригінальний рельєф бічних сторін блоку нагадує формою морську хвилю. А стильний зовнішній блок Midea Blanс говорить про ретельно продуманої дизайн-концепції серії.

Швидке замовлення

Кондиціонер Midea Mission MSMB-09HRN1 - новітня дизайнерська серія, з глянцевим корпусом внутрішнього блоку, «брілліатновим» видом зовнішнього блоку, можливістю управління і контролю функцій кондиціонера по Wi-Fi з будь-якої точки світу. Висока економічність, клас енергоефективності "A" для охолодження.

Швидке замовлення

Кондиціонер Midea Mission MSMB-12HRFN1-Q ION DC Inverter - новітня дизайнерська серія, з глянцевим корпусом внутрішнього блоку, «брілліатновим» видом зовнішнього блоку, можливістю управління і контролю функцій кондиціонера по Wi-Fi з будь-якої точки світу. Висока економічність, клас енергоефективності "A++" для охолодження.

Швидке замовлення

Кондиціонер Midea Mission MSMB-12HRN1 - новітня дизайнерська серія, з глянцевим корпусом внутрішнього блоку, «брілліатновим» видом зовнішнього блоку, можливістю управління і контролю функцій кондиціонера по Wi-Fi з будь-якої точки світу. Висока економічність, клас енергоефективності "A" для охолодження.

Доставка по всій країні
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
Самовивіз з магазину